Taller de facilitació digital: l'ús d'aplicacions mòbils en l'àmbit laboral per a persones amb discapacitat intel·lectual

No hi ha convocatòries
Formació pràctica adreçada als i les professionals de l'acció social que acompanyen a treballadors i treballadores amb Discapacitat Intel·lectual.
  • Millorar les competències digitals dels treballadors i treballadores amb Discapacitat Intel·lectual a partír de l'ús d'aplicacions mòbils.
  • Millorar l'accessibilitat i usabilitat d'eines professionals digitals perquè tingui un impacte positiu en el lloc de treball.
  • Millorar les competències d'acompanyament i atenció a les persones amb Discapacitat Intel·lectual per part de les Unitats de Suport a l'Activitat Professional (USAP).
Organitzat per
Fundació Gentis.
Destinataris
Professionals provinents d'empreses ordinàries o de treball protegit, fonamentalment representat pels Centres Especials de Treball, que acompanyen les relacions laborals dels treballadors i treballadores amb Discapacitat intel·lectual.
Horari
El taller està estructurat en 2 sessions de 2h de durada cadascuna. Horari de 13h a 15h.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències segons la teva navegació. Si continues navegant considerem que acceptes l'us de cookies. Més informació